- Η πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας
- αναβιώνει μέσα από σύγχρονα δημιουργικά πιάτα
- παρασκευασμένα με μεράκι και φρέσκα τοπικά υλικά
- πρώτης ποιότητας.
-
-
Menu Degustation
-
Ορεκτικά
-
Καλοκαιρινό Μποστάνι με ποικιλία από πολύχρωμα παντζάρια αρωματικά τοπικά χόρτα, πίκλα ρέβας και vinaigrette με Σταφυλέλαιο
-
Φάβα με λιόκαφτο Χταπόδι και κρέμα λιαστής ντομάτας
-
Χορτόπιτα με φρέσκα μυρωδικά, ξύγαλο και γλυκιά κολοκύθα
-
Γαρίδες με σάλτσα οστρακοειδών και κρέμα φέτας
-
Επιλογές Κυρίων Πιάτων
-
1. Μουσακάς σε μοντέρνα εκδοχή με κρέμα Γραβιέρας
-
2. Χοιρινά μάγουλα με πρασοσέλινο και αφρό αυγολέμονο
-
3. Κοτόπουλο μπούτι με πουρέ από στιφάδο, πατάτες baby και σάλτσα με άρωμα δεντρολίβανου
-
4. Φιλέτο Τσιπούρας με μουσελίν γαρίδας και πουρέ σελινόριζας
-
5. Φρέσκα Μανιτάρια με σπαράγγια γραντινέ και μπεσαμέλ μαϊντανόριζας
-
Επιδόρπιο
-
Μπαμπάς σε σιρόπι μανταρίνι και κρέμα λευκή σοκολάτας κουλί
-
Τιμή Mενού κατά άτομο 30.00